Поръчай

Новини

Уважаеми клиенти,
Екипът ни има удоволствието да Ви предложи обедно меню за родители с доставка до дома или офиса, приготвено с подбрани чисти продукти, без консерванти и без оцветители. Процесът е отделен от производството на детска храна. Информация за предлаганото меню ще намерите в секция "Меню за възрастни". Поръчки се приемат предходния ден до 13:00 ч. на телефоните, обявени на сайта.
Благодарим за доверието!


Защо го правим?

Нашата мисия е да Ви освободим повече време за качествена комуникация с Вашето дете в периода на най-активния му растеж от 1 до 7 години.

Прекрасно е да готвите сами за децата си. Ако приготвяте разнообразните ястия, от които всяко дете има нужда ежедневно, не винаги ще имате време да му покажете света.

Ще сте заети да пазарувате, да подбирате старателно продуктите, да съставяте разнообразно меню в правилното съотношение според нуждите на детето, да готвите здравословно, като спазвате съветите на специалистите, да почиствате съдовете...

А бихте могли просто да се доверите на усилията ни да използваме органични продукти от сертифицирани производители и да съберем екип от специалисти и изпълнители, които с много любов и желание приготвят балансирана и прясна храна за деца.
За нас Меню Поръчка Контакти       'ЯМ ЯМ БИО' е търговска марка на 'КАВ ИНВЕСТ' ЕООД