Поръчай

Новини

Уважаеми клиенти,
Екипът ни има удоволствието да Ви предложи обедно меню за родители с доставка до дома или офиса, приготвено с подбрани чисти продукти, без консерванти и без оцветители. Процесът е отделен от производството на детска храна. Информация за предлаганото меню ще намерите в секция "Меню за възрастни". Поръчки се приемат предходния ден до 13:00 ч. на телефоните, обявени на сайта.
Благодарим за доверието!


Кой ни помага?

Галина Вутова – диетолог, дипломиран инструктор по хранене в медицински колеж.

Г-жа Вутова е човекът, през чийто критичен поглед минават предложенията ни за седмични и месечни менюта. Невероятно ангажирана, енергична, влюбена в професията си и усмихната.

Тя е обучаващ по хранене с дългогодишен опит в изготвянето на индивидуални хранителни режими, вкл. на хора с различни здравословни проблеми.

Завършила е следдипломна и допълнителна квалификация, касаещи диететиката и обучението на пациенти със захарен диабет и затлъстяване. Участва в български и международни научни форуми, дискутиращи въпросите на храненето и обучението на пациенти с различни здравословни проблеми.

Понастоящем завежда кабинет “Обучение по хранене” при ДКЦ “Св.св.Лука-София” и работи като консултант към международни фармацефтични компании.

Автор и съавтор на книги (вкл. \"Стъпка по стъпка в здравословното хранене\" и \"Как да се храним при затлъстяване\"), статии, брошури и програми в областта на храненето.

Галина Толкингтън - консултант по здравословно хранене, сертифициран кондиционен треньор.

Освен като вдъхновител, г-жа Толкингтън ни помогна в съставянето и подбора на рецептите, по които приготвяме храна за малките ни клиенти. Въпреки многото си ангажименти, тя успя да ни свърже с позитивни и добре подготвени специалисти, с които си сътрудничим ползотворно.

Тя е лектор в училището за родители на сп. 9 месеца, преподавател в Академията за родители на сп. 9 месеца (където е обучила десетки акушерки, лекари, родители), лектор в престижния проект Имидж на Европейския Съюз за обучение на лекари в превенция на метаболитен синдром.

Съавтор е в енциклопедията Women’s Health Big Book of Exercises, автор на прекрасния сборник с рецепти \"Изкуството на истинската храна\" (http://www.artofrealfood.com), на наръчника за възстановяване след раждане Fit Mommy Secrets (www.fitmommysecrets.com, на множество статии в български и чуждестранни специализирани издания и на сайта с рецепти и съвети за здравословно хранене www.eatloveandtrain.com.

Г-жа Толкингтън е и невероятно очарователен и умел кулинарен учител.

Д-р Даниел Димитров – лекар, специалност по \"Диететика и лечебно хранене\" и проблемите на хранителната непоносимост.

Като специалист по диететика и лечебно хранене Д-р Димитров ни подкрепи в мисията да създадем БИО кухня и да дадем възможност на децата да получават разнообразна храна, приготвена от пълноценни органични продукти.

Понастоящем работи в специализиран диетологичен кабинет „Баланс” в гр.София. Има интереси в областта на хранителната непоносимост, хранителните добавки и антиейджинга.

Автор е на множество публикации и активен участник в международни конгреси. Член на българското научно дружество по хранене и диететика и българската антиейджинг асоциация.
За нас Меню Поръчка Контакти       'ЯМ ЯМ БИО' е търговска марка на 'КАВ ИНВЕСТ' ЕООД