Поръчай

Новини

Уважаеми клиенти,
Информираме Ви, че кухня „ЯМ ЯМ“ продължава да работи при засилени мерки за сигурност и контрол. Екипът на „ЯМ ЯМ“ работи отговорно и всеотдайно в тези трудни времена, за да приготви и достави прясно сготвена храна за децата и техните родители Всяка доставка пристига при Вас, опакована в плик, без контакт с околната среда. Вярвам, че извънредните мерки ще дадат резултати и скоро ще се върнем към нормален ритъм на живот. Благодарим Ви за доверието!


Защо го правим?

Нашата мисия е да Ви освободим повече време за качествена комуникация с Вашето дете в периода на най-активния му растеж от 1 до 7 години.

Прекрасно е да готвите сами за децата си. Ако приготвяте разнообразните ястия, от които всяко дете има нужда ежедневно, не винаги ще имате време да му покажете света.

Ще сте заети да пазарувате, да подбирате старателно продуктите, да съставяте разнообразно меню в правилното съотношение според нуждите на детето, да готвите здравословно, като спазвате съветите на специалистите, да почиствате съдовете...

А бихте могли просто да се доверите на усилията ни да използваме органични продукти от сертифицирани производители и да съберем екип от специалисти и изпълнители, които с много любов и желание приготвят балансирана и прясна храна за деца.


За нас Меню Поръчка Контакти       'ЯМ ЯМ БИО' е търговска марка на 'КАВ ИНВЕСТ' ЕООД