Поръчай

Новини

Уважаеми клиенти,
Информираме Ви, че кухня „ЯМ ЯМ“ продължава да работи при засилени мерки за сигурност и контрол. Екипът на „ЯМ ЯМ“ работи отговорно и всеотдайно в тези трудни времена, за да приготви и достави прясно сготвена храна за децата и техните родители Всяка доставка пристига при Вас, опакована в плик, без контакт с околната среда. Вярвам, че извънредните мерки ще дадат резултати и скоро ще се върнем към нормален ритъм на живот. Благодарим Ви за доверието!


Кой ни помага?Д-р Юлия Григорова е лекар и експерт в областта на вътрешните болести и гастроентерологията. Висше образование завършва в Медицински Университет - София. С хранене и диететика се занимава от 1986 г. От 1990 г. до днес работи в УБ „Лозенец” - София, като лекар-ординатор по вътрешни болести и гастроентерология. Завършила е множество курсове за повишаване на квалификацията с цел придобиване на специалност по вътрешни болести, както и специалност - гастроентерология и диететика.

Галина Вутова – диетолог и дипломиран инструктор по хранене, е човекът, одобрявал в продължение на години предложенията ни за седмични и месечни менюта.

Автор и съавтор на книги, сред които „Стъпка по стъпка в здравословното хранене“, „Как да се храним при затлъстяване“, статии, брошури и програми в областта на храненето.

Галина Толкингтън - консултант по здравословно хранене, сертифициран кондиционен треньор.

Освен като вдъхновител, г-жа Толкингтън ни помогна в съставянето и подбора на рецептите, по които приготвяме храна за малките ни клиенти. Въпреки многото си ангажименти, тя успя да ни свърже с позитивни и добре подготвени специалисти, с които си сътрудничим ползотворно.

Тя е лектор в училището за родители на сп. 9 месеца, преподавател в Академията за родители на сп. 9 месеца (където е обучила десетки акушерки, лекари, родители), лектор в престижния проект Имидж на Европейския Съюз за обучение на лекари в превенция на метаболитен синдром.

Съавтор е в енциклопедията Women’s Health Big Book of Exercises, автор на прекрасния сборник с рецепти \"Изкуството на истинската храна\" (http://www.artofrealfood.com), на наръчника за възстановяване след раждане Fit Mommy Secrets (www.fitmommysecrets.com, на множество статии в български и чуждестранни специализирани издания и на сайта с рецепти и съвети за здравословно хранене www.eatloveandtrain.com.

Г-жа Толкингтън е и невероятно очарователен и умел кулинарен учител.

Д-р Даниел Димитров – лекар, специалност по \"Диететика и лечебно хранене\" и проблемите на хранителната непоносимост.

Като специалист по диететика и лечебно хранене Д-р Димитров ни подкрепи в мисията да създадем БИО кухня и да дадем възможност на децата да получават разнообразна храна, приготвена от пълноценни органични продукти.

Понастоящем работи в специализиран диетологичен кабинет „Баланс” в гр.София. Има интереси в областта на хранителната непоносимост, хранителните добавки и антиейджинга.

Автор е на множество публикации и активен участник в международни конгреси. Член на българското научно дружество по хранене и диететика и българската антиейджинг асоциация.


За нас Меню Поръчка Контакти       'ЯМ ЯМ БИО' е търговска марка на 'КАВ ИНВЕСТ' ЕООД