Поръчай

Новини

Уважаеми клиенти,
Информираме Ви, че кухня „ЯМ ЯМ“ продължава да работи при засилени мерки за сигурност и контрол. Екипът на „ЯМ ЯМ“ работи отговорно и всеотдайно в тези трудни времена, за да приготви и достави прясно сготвена храна за децата и техните родители Всяка доставка пристига при Вас, опакована в плик, без контакт с околната среда. Вярвам, че извънредните мерки ще дадат резултати и скоро ще се върнем към нормален ритъм на живот. Благодарим Ви за доверието!


Опаковки

Храната доставяме в еднократни пластмасови кутийки, сложени в пакетчета от рециклирана хартия или бързоразградими найлонови торбички.

В рубриката Главна галерия на сайта може да се видят как реално изглеждат пластмасовите кутийки.

Означението на кутийките означава, че са от вид 5 polypropylene (PP), който се използва за производството на чинии за микровълнови фурни, чаши, контейнери за храна, сламки и др. сладкарски и тестени продукти, кофички за кисело мляко и плодови млека.

Торбичките, в които слагаме кутийките са изработени от материала Polydegralex, който отговаря на европейските екостандарти и е 100% разградим. Периодът на естествения му разпад е между 1 и 3 години в зависимост от спецификите на климата.


За нас Меню Поръчка Контакти       'ЯМ ЯМ БИО' е търговска марка на 'КАВ ИНВЕСТ' ЕООД