Поръчай

Новини

Уважаеми клиенти,
Информираме Ви, че кухня „ЯМ ЯМ“ продължава да работи при засилени мерки за сигурност и контрол. Екипът на „ЯМ ЯМ“ работи отговорно и всеотдайно в тези трудни времена, за да приготви и достави прясно сготвена храна за децата и техните родители Всяка доставка пристига при Вас, опакована в плик, без контакт с околната среда. Вярвам, че извънредните мерки ще дадат резултати и скоро ще се върнем към нормален ритъм на живот. Благодарим Ви за доверието!


За храните

Когато приготвяме храна, ЯМ-ЯМ БИО не залагаме само на съдействието на технолози и учени, а се доверяваме на доказани готвачи, сертифицирани фермери и най-качествените съставки, които можем да намерим на местните и световни пазари.

ЯМ-ЯМ БИО ястията приготвяме от органични продукти от сертифицирани био производители и такива, произведени под най-строг контрол (за повече информация, моля, погледнете рубриката Какво има и какво няма в Ям-Ям Био храните.На този етап менюто ни не е пригодено за деца със специални диетични нужди. Моля, обърнете внимание на състава!


За нас Меню Поръчка Контакти       'ЯМ ЯМ БИО' е търговска марка на 'КАВ ИНВЕСТ' ЕООД