Поръчай

Новини

Уважаеми клиенти,
Информираме Ви, че кухня „ЯМ ЯМ“ продължава да работи при засилени мерки за сигурност и контрол. Екипът на „ЯМ ЯМ“ работи отговорно и всеотдайно в тези трудни времена, за да приготви и достави прясно сготвена храна за децата и техните родители Всяка доставка пристига при Вас, опакована в плик, без контакт с околната среда. Вярвам, че извънредните мерки ще дадат резултати и скоро ще се върнем към нормален ритъм на живот. Благодарим Ви за доверието!


За ЯM-ЯM БИО

Ние сме млад екип от настоящи и бъдещи родители - организатори, готвачи и диетолози, обединени от амбициозната цел да повишим качеството си на живот като подберем и доставим на децата си най-доброто като храна.

Тъй като повечето, необходими на организма питателни вещества човек получава от храната, изключително важно е, как и с какво се храни. “Човек е това, което яде” е казал Л. Фойербах.

Ако животните са отглеждани с хормони и антибиотици, а зеленчуците са пръскани с отрова срещу насекоми и други пестициди и хербициди, попадайки в детския организъм, те ще го “захранят” с вредните си съставки.

ЗАТОВА В ЯМ-ЯМ БИО ИЗБРАХМЕ ДА РАБОТИМ С БИО ПРОДУКТИ.


За нас Меню Поръчка Контакти       'ЯМ ЯМ БИО' е търговска марка на 'КАВ ИНВЕСТ' ЕООД